LEDARSKAP & TEAMBUILDING

 

STRESSHANTERING

 

KOST & HÄLSA

 

EXECUTIVE CACHING

 


För företag & organisationer

Det sägs att organisationer som bryr sig om och satsar på sina medarbetare är mer framgångsrika än andra. 
Vi hjälper er att lyfta de mänskliga resurserna som får individer och organisationer att blomstra.

Workshop - utveckling för stora och små team

Future Café är en workshop som vi skräddarsyr utifrån ditt specifika behov. Processen väcker en visionär anda att upptäcka inspirerande framtidsmöjligheter. Här frigör vi kraft och engagemang att gå från ord till handling.

LÄS MER OM FUTURE CAFÉ WORKSHOP

Ledarskaps-coaching

För dig som är chef, ledare eller medarbetare. Vi fokuserar både på konsten att leda andra och ditt självledarskap. Din egen inre balans speglar hela ditt ledarskap. Här får du ett lyssnande och möjlighet att höra dig själv, utmana dina begränsningar och inspiration till nya förhållningssätt och nytänkande, tillsammans med innovativa verktyg.

HÄR LÄSER DU MER OM LEDARSKAPS-COACHING

Stresshantering

Här går vi igenom vad som händer i hjärnan och kroppen vid stress och hur vi kan leda oss själva förbi stressens negativa konsekvenser. Vi arbetar med olika verktyg och tekniker för att bibehålla balans och därmed öka upplevelsen av kontroll över vår omvärld och över det egna välbefinnandet såväl fysiskt som psykiskt.

MER OM STRESSHANTERING

Kost- & hälsorådgivning

Vi ser till helheten, det vill säga både kosten och livsstilen. Här får ni inspiration, tips och råd för att ta stegen mot förändringar till bättre välmående och balans i livet avseende kost, livsstil och förbättrad mental hälsa.

LÄS MER OM KOST- & HÄLSORÅDGIVNING