Om

Casa Mistrals intention är att vara en aktör som bidrar till människors växande och välmående både för dig som privatperson och inom organisationer. 

Vi förser individer, företag och organisationer med kunskap och verktyg som främjar kommunikation, motivation och det personliga ledarskapet. Vårt arbete bygger på teorier och kunskap som vilar på beprövad forskning och lång erfarenhet av förändrings- och utvecklingsprocesser.

Casa Mistral
Inger Holmqvist

Inger Holmqvist

Inger innehar kandidatexamen i pedagogik, är Dipl. Processcoach och Dipl./Lic. kostrådgivare. Hon har över 25 års erfarenhet av att leda utvecklingsprogram för privatpersoner och organisationer inom teambuilding, visionsarbete, kommunikation och konflikthantering. Hon arbetar även med klienter enskilt och i grupp med personlig utveckling, kost, livsstil och hälsa.

Hon var medgrundare och ledare i ungdomsprojekten ”Fri Sikt” och ”Ungdomar med Insikt".

Det mänskliga mötet är mitt fokus. Jag tycker om att bygga relationer och skapa förtroende och jag drivs av att vara i ett ständigt lärande utbyte. Även om jag genomgått teoretiska studier har mitt mest värdefulla lärande skett i mötet med människor.

Kommunikation, reflektion och lärande är hörnstenarna i allt jag gör, och en del av mina djupaste intressen. Så länge vi är i kommunikation och samtidigt ger tid för reflektion finns det alltid möjligheter till positiv förändring.”

Carlos Mosqueda

Carlos är Dipl. Processcoach, Dipl. Future Café Animator, International Body Harmony teacher. Han har 20 års erfarenhet av att arbeta med coaching, ledarskapsutveckling och teambuilding.

Carlos har utvecklat och leder program inom integration och mångfald, för arbetslösa samt inom kommunikation och relationer. Han har varit initiativtagare till ungdomsprojekten "Fri sikt" och ”Ungdomar Med Insikt”.

”För mig är det tydligt att merparten av våra hinder och problem grundar sig i våra relationer, till mig själv eller till andra. För att lösa upp problemen arbetar jag främst med kommunikation.

Mitt arbete är min passion, jag värderar det högt och lägger in allt mitt engagemang så att mina kunder når framgång i sina önskade mål. 

Jag vill bidra till en värld där var och en kommer ihåg sin passion och lever ett inspirerande liv, där DU hittar gnistan att sprida din kärlek.”

Carlos Mosqueda